Många går på semester - inte vi!

Sommaren är hektisk för vissa och långsam för andra. Läs mer för att se hur vi kan hjälpa till att skapa härliga stunder i sommar.

Nu närmar sig juli och semesterdagarna börjar ta form. För många innebär sommaren en tid av ledighet och minskad tillgänglighet, men inte för oss på Stunder. Vi ser sommaren som en lika viktig tid som alla andra årstider, om inte viktigare. Det är under sommaren som ensamheten kan kännas extra påtaglig när till exempel familj och vänner reser bort och man själv inte har möjlighet att följa med. Under denna period kan dagarna kännas långa och tomma, men det är här vi kommer in i bilden.

På Stunder är vi dedikerade till att erbjuda sociala och meningsfulla aktiviteter för våra kunder, även under sommaren. Vi förstår att denna tid ibland kan kännas extra lång och ensam, och vi vill av den orsaken finnas där för er med härliga och berikande stunder. Oavsett om det handlar om avkopplande stunder i skuggan, uppfriskande promenader i den fläktande brisen, eller produktiva dagar med praktisk hjälp, är vårt mål att göra varje stund betydelsefull.

Våra ordinarie öppettider, måndag till fredag, 08:00-16:00, gäller som vanligt – och vi svarar mer än gärna i telefon och på mail. Om ni föredrar, kan ni också besöka vår hemsida https://www.stunder.se/. Där kan ni chatta direkt med oss eller läsa mer om våra tjänster.

Vi vet hur viktigt det är att ha någon att prata med, att dela upplevelser med och att känna stöd från andra, särskilt när vardagen känns extra stilla. Vi på Stunder finns därför kvar för er, med målet att skapa stunder som varar – hela sommaren!

/Teamet