Välkommen till teamet – vår nya kollega presenterar sig

Möt vår nya kollega som tar med sig lång erfarenhet inom marknadsföring och en passion för att göra skillnad för äldre.

Nu har vi anställt ytterligare en kollega! Den här gången är det marknadsteamet som förstärks. Irene Rösberg kommer att bidra med dryga 15 års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. Vi behöver stärka vårt varumärke och öka kännedomen om vår tjänst – här kommer Irene passa perfekt.

Vad inspirerade dig till att börja hos oss på Stunder?

Kort och gott – här kan jag göra skillnad för andra människor. Genom att jag hjälper till att öka kännedomen om Stunder, ser jag även till att fler äldre får en bättre vardag. Det gör mig varm i hjärtat och det är något som kommer inspirera mig varje dag.

Vad har du gjort inom marknadsföring tidigare och hur kommer du kunna använda det hos Stunder?

Jag har jobbat med många olika delar av marknadsföring. Jag har gjort allt ifrån att planera event, skapa nya hemsidor och bygga varumärke, till att driva kampanjer och förmedla ett företags styrkor. Denna breda kunskap kommer komma väl till pass i min roll på Stunder, här krävs en erfarenhet inom en mängd olika områden.

Nu har du varit hos oss i några veckor. Är det något särskilt du reagerat på?

Jag tror inte att det har gått en dag utan att jag suttit med tårar i ögonen över alla otroliga solskenshistorier som Stunder har bidragit till. Jag är känslomässigt överväldigad. Dessutom, alla fina Stundare (med imponerande kompetens) som förgyller dagen för äldre. Vilka hjältar. Det här är början på något riktigt, riktigt bra!